Жіноча збірна України з біатлону здобула срібні нагороди

10.12.2017

Жіноча збірна України з біатлону здобула срібні нагороди


На другому етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені жіноча збірна України показали чудовий результат, здобувши срібні нагороди. Юлія Джима, Олена Підгрушна та сестри Віта та Валя Семеренко уступили лише фаворитам змагань – збірній Німеччини. При цьому українки показали доволі якісний виступ у плані стрільби, використавши лише п’ять додаткових патронів.

Однак збірну України дещо підвело падіння на першому етапі Віти Семеренко, через що вона передала естафету лише четвертою. Однак лідер збірної Юлія Джима відпрацювала на відмінно, вийшовши у лідери гонки з 20-секундним відривом. Проте фізичних сил не вистачило Валентині Семеренко. Окрім того, вона один раз промахнулася, через що Україна скотилася на третє місце з відставанням від німок на 25 секунд.

Тож питання нагород для українок вирішила капітан збірної Олена Підгрушна, яка намагалася нав’язати боротьбу Лаурі Дальмаєр. Однак поступилася їй у підсумку майже 45 секундами.

При цьому відрив від збірної Франції, яка фінішувала третьою, склав 20 секунд. Самі француженки виграли боротьбу за бронзу у росіянок.

Відтак до позитивних моментів українок можна віднести доволі чисту стрільбу. Однак нашій четвірці не вистачило фізичних сил, щоб нав’язати боротьбу фавориткам сезону – німкеням.
Нагадаємо, що KAN Development - офіційний спонсор Федерації Біатлону України, тому ми пильно стежемо за кожним змаганням наших земляків і вболіваємо разом з вами з наших!

Результати гонки:

1. Німеччина (0+9) 1:14:36.4
2. Україна (0+5) +44.9
3. Франція (2+13) +1:04.5
4. Росія (0+9) +1:09.0
5. Швейцарія (2+12) +1:25.7
6. Чехія (1+13) +1:34.1

ВЕРНУТЬСЯ НАЗАД
ДРУГИЕ НОВОСТИ