KAN Development взяв участь у проводах збірної України на зимову Олімпіаду

23.01.2018

KAN Development взяв участь у проводах збірної України на зимову Олімпіаду


У Національній філармонії України відбулася урочиста церемонія проводів збірної країни на Ігри ХХIII зимової Олімпіади-2018, що проходитимуть з 9 по 25 лютого у Пхьончхані (Республіка Корея).

А центральним дійством святкового вечора стала презентація екіпірування національної збірної України на майбутній олімпійський старт. Новою формою українську команду забезпечив спортивний партнер НОК з 2015 року PEAK Sport. Автором парадної колекції знову виступив Андре Тан.
Компанія KAN Development на запрошення Федерації Біатлону України приєдналася до урочистих проводів олімпційців і поспілкувалася із нашими біатлоністами. Як офіційний спонсорм Федерації Біатлону України ми бажаємо завоювати побільше медалей і впевнені, що не лише біатлоністи а й інші спортсмени гідно представлять Україну на міжнародних змаганнях. 


Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, який 20 років тому став олімпійським чемпіоном саме у Республіці Корея, повідомив, що перша група спортсменів поїде до Пхьончхана 1 лютого. «Ми всі дуже хвилюємося за вас, адже ви стільки років готувалися, аби показати добрий результат. Хочу подякувати за вашу підготовку тренерам, а також керівництву держави, Міністерству молоді та спорту. У добру путь, дорогі олімпійці», – сказав Бубка. Срібна призерка чемпіонату світу з біатлону Анастасія Меркушина від імені спортсменів запевнила: «Ми зробимо все можливе і неможливе, щоб виступити якнайкраще». Голова Федерації біатлону України Володимир Бринзак допоміг презентувати спеціальні поштові марки, випущені до зимових Ігор. На марках зображені всі олімпійські призери в історії України.

Переконатися у зручності та легкості нової форми змогли самі спортсмени, які брали участь в Олімпійських іграх у Нагано, Турині, Пекіні, Ванкувері, Лондоні та Ріо. Зокрема, моделями виступили: Ольга Саладуха, Наталія Добринська, Юлія Левченко, Денис Беринчик, Юрій Чебан, Дарина Зевіна, Андрій Дериземля, Олена Петрова, Дарина Білодід та інші.

 

ВЕРНУТЬСЯ НАЗАД
ДРУГИЕ НОВОСТИ